Wedstrijd Familiekunde Gent 2019-01

Wedstrijd 2019-01

Wedstrijd Familiekunde Gent 2019-01

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief van Familiekunde Gent? Ja? Super! Dan neem je automatisch deel aan de wedstrijd! Zo niet, haast je dan snel en schrijf je nu in op https://www.familiekunde-gent.be/info/nieuwsbrief/

Het klinkt wat raar maar wij bij Familiekunde Vlaanderen, regio Gent appreciëren enorm dat je één van de honderden abonnees bent van onze nieuwsbrief en dat willen we belonen. Wil je echter niet deelnemen en ben je toch als winnaar uit de bus gekomen? Geen probleem, we geven in dat geval de prijs door.

Wat valt er te winnen?

Voor onze eerste wedstrijd geven we een puzzel cadeau. Niet zomaar een puzzel, maar een 4D puzzel van 4D Cityscape met als thema “Parijs” (1.100 stukjes). Ideaal om je even te ontspannen na het werk of na je opzoekingen. Ook ideaal om samen met de kinderen en/of kleinkinderen te doen.

Met de 4D Cityscape puzzels kan je wereldberoemde steden herbouwen in 4D. Leer al puzzelend hoe een stad zich heeft ontwikkeld en geëvolueerd, ontdek historische gebouwen en architecturale bouwstijlen, leer de geografie van een gebied, ontdek de bepalende momenten in de geschiedenis. De eerste laag is een plattegrond van de stad in het verleden. De tweede laag is een plattegrond van de stad in het heden. De derde laag neemt je mee door de geschiedenis. Gebruik de 4D-tijdsposter om elk gebouw te herkennen en op de kaart te plaatsen in chronologische volgorde van bouwjaar.

Voorwaarden/regels/verloop

  • Elke abonnee op de nieuwsbrief neemt automatisch deel aan de wedstrijd.
  • De loting gebeurd op 28/02/2019 door middel van “sweepstakes”
  • Er is slechts 1 prijs beschikbaar.
  • De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail. Komt er na 72 uur geen antwoord van de winnaar zal er een nieuwe loting plaats vinden. De eerdere winnaar kan geen aanspraak meer maken op de prijs.
  • Er is geen garantie van toepassing op de prijzen.
  • Prijzen kunnen niet omgezet worden in geld.
  • De winnaar mag en kan een prijs weigeren. Een nieuwe loting zal vervolgens plaatsvinden.