Lid worden, tal van voordelen

Wanneer u wil lid worden van Familiekunde Vlaanderen ontvangt u niet enkel ons tijdschrift “Vlaamse Stam” bij u thuis in de bus, maar krijgt u daarenboven nog andere voordelen, zoals gratis bezoeken aan al onze documentatiecentra verspreid over geheel Vlaanderen en Brussel, sterke prijsvermindering bij deelname aan cursussen of voordrachten, …

Vlaamse Stam
Vlaamse Stam

U kan de vereniging financieel steunen, door gewoon lid, steunend lid of beschermend lid te worden.

Een tweede lid van hetzelfde gezin, wonend onder hetzelfde dak, betaalt slechts 10,00 euro en is eveneens volwaardig lid echter zonder recht op toezending van de tijdschriften “Vlaamse Stam“.

Familiekunde Gent ontvangt automatisch de adresgegevens van de leden woonachtig in de provincie Oost-Vlaanderen en in het bijzonder deze van haar werkgebied.

tarieven België:
bijdrage gewoon lid: € 37
bijdrage 2e persoon in het gezin: € 10
bijdrage steunend lid: € 54
bijdrage beschermend lid: € 84

 

tarieven Europa:
bijdrage gewoon lid: € 47
bijdrage steunend lid: € 64
bijdrage beschermend lid: € 94

 

tarieven rest van de wereld:
bijdrage gewoon lid: € 57
bijdrage steunend lid: € 74
bijdrage beschermend lid: € 104

Betalingsgegevens:
Begunstigde: Vlaamse Vereniging voor Familiekunde vzw
Van Heybeeckstraat 3, B-2170 Antwerpen-Merksem

Rekening: IBAN BE58 4141 1712 2179 – BIC KREDBEBB (KBC, Merksem)

Mededeling:

  • lid 2018 + uw lidnummer (als u reeds eerder lid was)
  • gezinslid 2018 + uw lidnummer (als u reeds eerder bijkomend gezinslid was)
  • lid 2018 + nieuw lid (indien u nog nooit lid bent geweest)
  • gezinslid 2018 + nieuw lid + lidnummer hoofdpersoon (indien u nog nooit bijkomend gezinslid bent geweest)

Nieuwsbrieven

Naast het toesturen van het tijdschrift “Vlaamse Stam”, bent u middels uw lidmaatschap automatisch ingeschreven op de digitale nieuwsbrief van Familiekunde Vlaanderen, Regio Gent en dit tweemaandelijks met het aankomende programma voor de komende maanden.

Sinds heden is er geen papieren versie meer beschikbaar van de nieuwsbrief “Gentse Cadenas”; echter wel nog digitaal. Dit op vraag van vele mensen en op deze manier kunnen we uiteraard nog meer mensen bereiken met nog betere informatie.

Mocht u, of mocht u mensen kennen, die de nieuwsbrief toch liever per post willen ontvangen; gelieve dan het bedrag van € 5,00 te storten op het IBAN rekening nummer BE72-7360-0491-3416 van FV REGIO GENT VZW, en de nieuwsbrief zal u alsnog per post toesgestuurd worden. Voor meer info kan u terecht bij de penningmeester via info@familiekunde-gent.be. Bij de uitvoering van uw betaalopdracht, gelieve steeds een mailtje te sturen naar eerder vermeld e-mailadres met uw naam en contactgegevens.