Nieuwe website 2018

Nieuwe Website 2018

Nieuwe website 2018

We hadden het eerde al gemeld, maar nu is het zover. De nieuwe website van Familiekunde Gent is een feit.

Met deze site zijn we goed voorbereid op de toekomst op vlak van technologie. De website is nu nog beter te bekijken op mobiele toestellen en we hebben deze dan ook aangevuld met enkele nieuwe rubrieken…

Op regelmatige basis willen we jullie kennis maken met een website in de kijker. Hiermee willen we jullie kennis maken met een online bron die toch enige bron van informatie kan bevatten in de uitbouw van ons genealogisch onderzoek. Daarnaast zetten we ook een boek in de kijker. Eveneens een niet zo voor de hand liggend boek, maar waar toch enige interessante informatie in zal terug te vinden zijn die ons kan verder helpen in ons onderzoek. Heb je zelf voorstellen voor een boek of een site? Laat het ons zeker weten!

De site zal trouwens nog verder aangevuld worden met nog leuke extra’s.

We hopen langs deze weg dat het het wachten waard was en u ons met nog meer plezier een bezoekje online brengt.

Wil je automatisch op de hoogte gesteld worden van de nieuwigheden en updates van de website? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief:

2 Comments

  1. Bedankt Roberte voor jouw feedback. We proberen de stijl van Familiekunde Vlaanderen te respecteren inzake kleurgebruik. Ik kijk nog zeker en vast verder naar de mogelijkheden om de zaken die je aanhaalde te verbeteren en leesbaarder te maken.

  2. De website ziet er mooi uit, maar … er is al veel onderzoek geweest naar kleurgebruik in teksten (en dus ook voor websites). Een lichte achtergrondkleur (geel in dit geval) en witte letters raadt men af omdat het voor te weinig contrast zorgt. En inderdaad,zijn de teksten in de gele blokken amper leesbaar. Jammer dus.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.